Ecoquimic

Desimper és la marca de productes de neteja per a la llar d' Ecoquimic Balearque és la fàbrica de detergents de referència de les illes Balears amb més de 150 productes diferents. Des de 1996 el seu objectiu sempre ha estat oferir un producte de qualitat, sostenible i reivindicant la indústria local. Part de la labor d'Ecoquimic és fabricar productes químics per a la neteja i manteniment industrial, generant un producte únic a la mesura de cadascun dels nostres clients.

Amb tota aquesta experiència Ecoquimic produeix les seves pròpies marques reivindicant en elles la qualitat, la sostenibilitat i la importància de la indústria local, pròpia de Mallorca i de KM0. És aquí on apareix Desimperla seva marca de productes per a la neteja de la llar.

Ecoquimic es troba adherida al programa ILS, on se la reconeix com a Indústria Local Sostenible de les Illes Balears. A més, compleix amb 14 dels 17 objectius establerts per l'Assemblea General de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible en 2030.

Però, que fem en Desimper/Ecoquímic per a complir tots aquests objectius i ser sostenibles?

PLÀSTICS

Amb JustGranel la nostra màquina dosificadora de productes de neteja Desimper, ajudam a la reducció d'envasos, ja que amb la compra d'una sola ampolla es poden fer múltiples recàrregues, abaratint així el preu del producte, trencant la baula que ser sostenible és car. Amb JustGranel promovem la reutilització dels envasos de plàstic.

Puedes encontrar JustGranel actualmente en el Agromart de Manacor y próximamente en más Agromart, los productos que actualmente están disponibles son:

Una altra forma en la qual fomentam la reducció de plàstics és amb la venda per web de productes en envasos de cinc litres que et portem a casa, ja que amb una garrafa s'utilitza un 45% menys de plàstic que comprant 5 ampolles d'un litre.

Muestra del ahorro en plástico al comprar un envase de 5L en lugar de 5 botellas de 1l (45% menos de plástico)

D'igual manera reduïm plàstic amb la nostra gamma de productes concentrats ja que contenen una menor quantitat d'aigua, la qual cosa genera que una sola ampolla de producte concentrat equivalgui a diverses ampolles d'un producte similar no concentrat, i per això reduïm el consum de plàstic.

Paletitzam usant un 50% menys de plàstics, estam introduint cobreix palets reutilitzables i el nostre precinte està fabricat amb paper reciclable.

Els nostres empleats tenen a la seva disposició cantimplores metàl·liques reutilitzables, evitant així el consum d'ampolles d'aigua de plàstic.

Promovem així pràctiques més responsables de consum i producció.

PAPER

Mitjançant la digitalització d'albarans i documentació interna reduïm l'ús de paper, a més, les caixes amb les quals enviem els nostres productes són de cartó reciclable i biodegradable.

RECURSOS NATURALS

El nostre consum prové el 100% de fonts renovables així, reduïm la petjada de carboni i fomentam un futur més sostenible i resilient. Disposam d'un sistema de fabricació ecològic, no gastam aigua per a la neteja dels nostres reactors en fabricar productes compatibles amb els productes de fabricació. A més, amb la venda dels nostres productes concentrats i les nostres ampolles de 5 L amb una sola comanda es poden cobrir les necessitats de neteja durant més temps, reduint així la quantitat de viatges i, per tant, la nostra petjada de carboni.

KM0

La nostra fàbrica es troba a Marratxí el que vol dir que som Indústria Local de KM0, reduint així la contaminació que es genera en el transport dels productes i, en conseqüència, també la nostra petjada de carboni. Amb tot això aportam valor a la cadena industrial de Mallorca.

Salut i Benestar

Incorporam pràctiques que cuiden la salut mental i emocional del personal, és una manera de construir un entorn laboral més saludable i productiu. Alguns exemples d'això són que disposam d'una APP que es preocupa per l'estat anímic dels treballadors i portam a terme activitats grupals que fomenten la companyonia.

A més, durant aquest estiu hem implantat a la nostra fàbrica la setmana laboral de 4 dies (4 dies/10 al dia), la qual cosa facilita la conciliació familiar i la reducció de les emissions de CO₂ en reduir les vegades que els empleats havien d'assistir al seu lloc de treball.

Reducció de les desigualtats

Promovem la igualtat d'oportunitats laborals, donant suport al desenvolupament social sostenible a través del nostre projecte d'inserció laboral amb gent multi capacitada, mitjançant la nostra aliança amb Mater.

Què aconseguim amb això?

 • Eficiència de recursos naturals
 • Redueix contaminació en ecosistema terrestre i aquàtic
 • Reducció de gasos efecte d'hivernacle
 • Reducció de gasos efecte d'hivernacle
caCatalà
0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la compra
  Obrir xat
  Hola 👋
  Com podem ajudarte?