La nostra història

 

L'origen

Era el Boom Turístic dels anys 60 i Jorge Reinés, fill d'una família d'agricultors de Campanet, compagina el seu treball de taxista amb la venda de detergents pels comerços de la zona. 

En 1976 adquireix la totalitat d'una petita empresa de fabricació de detergents. Els inicis van ser durs, es va començar comprant desgreixador en grans quantitats i en un petit magatzem s'omplien manualment ampolles d'un litre.

A poc a poc es van anar fabricant nous productes. Jorge tenia el suport de tota la seva família, que dedicaven el seu temps lliure perquè la seva nova empresa prosperés. Ell tenia clar que els seus detergents havien de ser sempre d'alta qualitat, però d'entre tots, sens dubte, va ser Desengrasante Desimper el que va enamorar als seus clients, marcant així el rumb de l'empresa. 

En la dècada dels 80 es començà la venda a majoristes i cadenes de supermercats que cada vegada concentraven més el mercat. Els productes Desimper són molt coneguts i s'introdueixen fàcilment en la gran distribució amb una gamma paral·lela de productes de neteja en formats de gran consum. L'any 1983 poc quedava d'aquell petit local on es va iniciar tot el negoci. La fabricació es traslladà a un local més gran, situat també a Campanet. En 1986 Catalina, la filla d'en Jorge, aprèn de la mà del seu pare a dirigir el negoci familiar i en 1988 pren el relleu després de la mort d'en Jorge.  

Des de llavors i amb el suport de la seva família, Catalina va apostar per la tecnologia, la recerca i el desig de trobar solucions brillants per als clients, de la mateixa forma en què ho va fer el seu pare, i és l'any 2008 quan Desimper va passar a formar part d' Ecoquimicla fàbrica més gran de productes químics i cosmètics de les Balears. És així com creix la família de productes Desimper i neixen nous productes en el laboratori d'R+D+I d'Ecoquimic.

La consolidació aconseguida en els últims anys en el mercat Balear, anima a afrontar amb la nova imatge el futur amb il·lusió.

Almacén Desimper 1976
La primera fàbrica Desimper situada a Campanet en 1976
Desimper hoy
La fàbrica Desimper avui dia.
caCatalà
0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la compra
  Obrir xat
  Hola 👋
  Com podem ajudarte?